Втора обучителна академия на Бизнес Академия за стартиращи предприемачи (BASE), предназначена

...
Втора обучителна академия на Бизнес Академия за стартиращи предприемачи (BASE), предназначена
Коментари Харесай

Втора обучителна академия на BASE за местни предприемачи стартира в Ловеч на 27 октомври 

Втора обучителна академия на Бизнес Академия за започващи бизнесмени (BASE), предопределена за локалния бизнес, ще започва в Ловеч на 27 октомври  2022 година Това се прецизираха на работна среща на 12 септември кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и Соня Демирева от Съвета на дамите в бизнеса в България (СЖББ), Известната банкерка Соня Демирева пое поста административен шеф на СЖББ  през юли т.г. 

За старта на академията в Ловеч ще участва и Надя Захариева, програмен шеф в отдел „ Бизнес, предприемачество и технологии “ на фондация BASE.

Академията е план на Фондация „ Америка за България “ и СЖББ, с поддръжката на Община Ловеч. Предвиждат се 13 обучителни срещи в сградата на общината. Желаещите да участват местни бизнесмени от дребния и междинния бизнес могат да подават документи от 15.09. до 17.10.2022 г. Обучението ще приключи на 23 февруари 2023 г. 

„ Горещо приветствам идеята. Първата академия в Ловеч, която се организира през есента на 2019 година, завърши сголям триумф. Имаме хора с усет за бизнеса, това са инициативни и предприемчиви персони “, каза кметът Корнелия Маринова. 

На срещата участва и Ирина Митева, шеф на  Агенция по заетостта, която уточни, че към този момент има възможни участници за образованието. 

Повече за стратегия BASE – Бизнес академия за започващи бизнесмени, виж тук.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР